Hej!

Jag heter Anna Willén, är en levnadsglad och målmedveten person med stort hjärta som vill att människan ska ha det gott. Enligt min omgivning är jag peppade, har lösningar på det mesta, bryr mig om andra (ibland för mycket) och har en ängels tålamod. Min livskamrat och jag är bra på att må gott och ta det lugnt. Vi sätter stort värde på att umgås med nära och kära och att vi har varandra. För mig är människan i centrum och att vi alla behövs, dvs allas roll är viktig.

Jag övar varje dag på att vara en görgo medmänniska, till exempel genom att se andra som jag möter och vid ögonkontakt säger jag gärna hej. Att vara en görgo medmänniskan kan bidra till att det blir flera goa medmänniskor. Att kunna finns för varandra i både med och motgång är en förmån!  Livet handlar om att leva, överleva och fortleva. 

Kom ihåg att det är när det blåser motvind som draken lyfter! 

Jag är nyfiken och genuint intresserad av andra människor, det ger mig så mycket. Att få ta del av andras människors liv är en stor ära som jag vill förvalta väl. Tack alla medmänniskor som jag har och haft förmånen att möta utan er hade det inte varit möjligt, ni är guld värda!

Det är lätt att säga ja till nya idéer fast svårare att släppa de gamla, livet en ständig process!

Därför jag vill bidra!

För att jag vet att alla människor har en otrolig stor potential inom sig som bara väntar på att få nyttjas.  Frågan är bara - Vad vill jag? Vad kan jag? Vi har alla svaren inom oss, däremot kan det vara svårare att finna dem.  Jag vill att alla ska kunna leva sina liv fullt ut utifrån sina förutsättningar. Det är lätt att springa vilse i det höga tempot som vi har skapat och många upplever att de inte har några val att förbättra sin situation. Vi har alltid minst två val även om de inte alltid är lika lockande. I vilket fall som helst är det bättre att få välja själv än att någon annan väljer åt oss!

Genom att dela med mig av mina livskunskaper och ge människor redskap för att kunna hantera sina tillstånd.  Att kunna ta aktiva beslut, oavsett hur vi lever så kan vi påverka att vi mår så bra som möjligt. Vi väljer inte alltid våra situationer, fast vi kan välja hur vi reagera och agerar i dem. Så ge för att du vill ge, du kommer få inspiration och energi tillbaka.

Genom mina möten med människor har jag lärt mig mycket och det har utvecklat mig som person. Alla har samma grundläggande behov av att ge och ta emot kärlek. Vi behöver medmänniskor och bry oss mer om varandra. Bara genom att umgås, hälsa eller ge beröm så blir vi bejakade. Dessa positiva möten sprider glädje som ger oss mer viljekraft och lust. 

Visionen är att alla människor ska kunna leva livet som vi vill och att vi ska kunna njuta mer av det. Varje människa har huvudansvar för sitt eget liv. Därför är det viktigt att du tar tillvara på och förvaltar dina intressen. Låt bli att ha dåligt samvete för att du tar hand om dig själv.  Mår vi bra i oss själva så blir vi också bättre medmänniskor och det vinner vi alla på!

 Jag mår bra när jag får andra att må bättre!