Hej!

Jag heter Anna Willén, är en levnadsglad och entusiastisk person som vill bidra och beröra. Jag vill göra det genom inspiration och lösningar så att du ska kunna leva livet fullt ut. Det gäller att lägga energin på det vi kan påverka och förändra.  

Att utgå från det salutogena perspektivet  dvs det friska.

Kom ihåg att det är när det blåser motvind som draken lyfter! 

Jag övar dagligen ihop med min livskamrat på att fånga nuet och få flera guldkanter i tillvaron. Ett av mina önskelägen är att vara en görgo medmänniskan och att bidra till flera goa medmänniskor. Då kan vi finnas till för varandra i både med och motgång!  Om vi blir mera nyfikna, vågar vara närvarande i stunden, aktivt lyssnar utan att ge råd och tips. Då skapar vi förutsättningar för att alla ska trivas mera med att umgås med varandra. Livet handlar om att leva, överleva och fortleva. 

Jag är nyfiken och genuint intresserad av andra människor, det ger mig så mycket. Att få ta del av andras människors liv är en stor ära som jag vill förvalta väl. Tack alla medmänniskor som jag har och haft förmånen att möta utan er hade det inte varit möjligt, ni är guld värda!

Det är lätt att säga ja till nya idéer fast svårare att släppa de gamla, livet ska vara en ständig tillväxt!

Därför jag vill bidra!

Genom att dela med mig av mina livskunskaper och ge människor redskap för att orka med dagens höga tempo. Att kunna ta aktiva beslut exempelvis:- att säga ja till dig själv och må bättre när du vågar säga nej. Oavsett hur vi lever så kan vi påverka att vi mår så bra som möjligt. Vi väljer inte alltid våra situationer, fast vi kan välja hur vi reagera och agerar i dem. Så ge för att du vill ge, du kommer få inspiration och energi tillbaka.

Genom mina möten med människor har jag lärt mig mycket och det har utvecklat mig som person. Alla är unika, fast vi har samma grundläggande behov av att ge och ta emot kärlek. Vi behöver medmänniskor och bry oss mer om varandra. Bara genom att umgås, hälsa eller ge beröm så blir vi bejakade. Dessa positiva möten sprider glädje som ger oss mer viljekraft och lust. 

 

Visionen är att alla människor ska kunna leva livet som vi vill och att vi ska kunna njuta mer av det. Varje människa har huvudansvar för sitt eget liv. Därför är det viktigt att du tar tillvara på och förvaltar dina intressen. Låt bli att ha dåligt samvete för att du tar hand om dig själv.  Mår vi bra i oss själva så blir vi också bättre medmänniskor och det vinner vi alla på!

 Jag mår bra när jag får andra att må bättre!