Professionella ryktet!​​​​

 "Med en utstrålning av glädje, entusiasm och professionalism adderar Anna alltid värde som får andra att växa och utvecklas"
Hela Annas personlighet utstrålar glädje och entusiasm. Hon är lyhörd, genuint intresserad och passionerad för det hon gör. Hennes engagemang att hjälpa den enskilda individen är stort. Hon står för en rak och öppen kommunikation, lyssnar mellan raderna och ser till att alla är delaktiga. Anna är genuint intresserad av den hon möter, skapar snabbt ett förtroende samt ser vad den personen specifikt behöver. Hon är ödmjuk, vetgirig, modig och adderar alltid värde. Anna är en sann inspiratör som man får en kick av varje gång man ses. Hon bjuder på sig själv, pratar från hjärtat och håller på ett sakligt, lugnt och professionellt sätt olika föredrag. Anna är klok, noggrann, ärlig och ställer tuffa frågor som leder till nytänkande och utveckling. Hon har en vilja att visa resultat som gör henne trovärdig, är ärlig och mycket mån om att kunden ska bli nöjd. Anna ser möjligheter, får andra att växa och lever som hon lär.

Sammanställningen baseras på svar från personer från Annas professionella nätverk som lämnat svar anonymt oktober 2013. Detta har analyserats av Karin Sandin - Your Professional Reputation 070-5624264 eller se länk: dittprofessionellarykte.com

Anna ser möjligheter, får andra att växa och lever som hon lär.